One Comment

 1. Hii lieve mensen van Het Flatfeest,

  Zoeken jullie nog een goeie live act voor jullie een van jullie komende editie? Zoek dan niet verder!

  Wij zijn Yung Volwassen, een energieke pop/hiphop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. We weten het publiek altijd voor ons te winnen en krijgen elke keer weer alle voetjes van de vloer. Wij zijn de act die je móét boeken voor komend jaar!

  Overal waar we komen krijgen we de voetjes van de vloer, jong en oud maar ook internationaal publiek. We zijn geschikt voor elk moment van de avond: als knallende kickstarter of juist als afsluiter voor je feest. Via deze link (yungvolwassen.nl) kun je alle socials/muziek vinden. Hier kun je ook ons nieuwe nummer Rode Licht vinden die we laatst samen met Mr Polska en Team TNT hebben uitgebracht.

  Samen met onze DJ reizen we stad en land af om shows te geven op plekken zoals de Westerunie, Kopstootbar Thuishaven, De La Mar en Willemeen, maar ook stonden we afgelopen zomer op festivals als Guilty Pleasue, Smeerboel en Dutch Valley. Daarnaast waren we te vinden bij bij studentenverenigingen door het hele land als Skøll, DSC, Ceres en Orca. Komend najaar zullen wij het voorprogramma verzorgen van de clubtour van niemand minder dan Turfy Gang.

  Mochten jullie interesse of vragen hebben, schroom niet en stuur vooral een bericht of bel naar +31 6 14046546.

  We horen graag van jullie!

  Fijne dag,

  Yung Volwassen
  Jan & Lucas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *